Gottamentor.Com
Gottamentor.Com

Lost In Space Szereplők: Hol vannak most?



Cast-ftr1

Messze! Veszély, Will Robinson! A tábori, kultikus-klasszikus sci-fi tévésorozatElveszve az űrben(1965-1968), egy űrhajós úttörők csoportjáról, amely a kozmosz peremén csapong, vad út volt. Sajtosabb űr-opera alternatívaStar Trek(1966-1969), a sorozat alapvetően szabadon mozgó, messzire forgó pörgés volt a mesébenRobinson svájci család, Robert Louis Stevenson klasszikus megvilágítású fonala egy hajótörött tengerészről. De egy trópusi sziget helyett John Robinson professzort, feleségét, Maureent, kisfiukat és két lányukat - plusz még párat és egy yakky robotot - űrhajójuk ide-oda küldött a loony-versbe, aJupiter II,úgy tűnt, mindig vonzza az aszteroida viharok.

A NASA, az Apollo holdmissziók és a kor űrversenye által elbűvölt fiatal nézők generációja számáraElveszve az űrbentiszta eskapizmust nyújtott - és azonnali TV-parancsikont a fantáziadús, futurisztikus válaszokra, hogy mi lehet ott. A soros-képregény utak során a Robinsonok mindenféle furcsa és furcsa idegen lényekkel találkoztak - hegyes boszorkányokkal, ócska kalózokkal, óriási küklopszokkal, majomcsirkével, űrvikingekkel, sárgarépa-jelmezes srácokkal, motorkerékpár-csoportos ápolás a Tejút túlsó oldalán. Kooky, matinee-film astro-kaland szolgálják fel a főműsoridőt,Elveszve az űrbengiccses, buta mulatságú, hammy stúdió-készítésű, messzi faux-izgalom volt, kacsintva kacsintva a butaságot, tudatában adva a közönségnek, hogy minden egy nagy, galaktikus-gömbölyű vicc - vendég-sztár-kámókkal kiegészítve . Sasszemű nézők a műsor három évadján keresztül észrevehetik Klink ezredestHogan hősei(Werner Klemperer), Lurch tólAz Addams család(Ted Cassidy),A Munsters’Nagypapa (Al Lewis), veterán színész, John Carradine, komikus Wally Cox vagy Arte JohnsonNevetés, hogy csak néhányat említsek. Minden hét olyan volt, mintha egy interdimenzionális űrféreglyuk nyílt volna meg, amely az egész tévés területet kinyitotta, és soha nem tudhatta, ki fog ömleni a képernyőre.

1998-ban játékfilmből készült, majd slágerként indult újra Netflix sorozat 2018-ban, a legújabbElveszve az űrbenmost fejezte be a harmadik évad produkcióját, Maxwell Jenkins, Molly Parker, Toby Stephens, Taylor Russell, Mina Sundwall és Parker Posey főszereplésével. Minden későbbi inkarnációjábanElveszve az űrbensötétebb lett, komolyabb és komorabb, sokkal drámaibb - és sokkal kevésbé szórakoztató. Az eredeti azonban továbbra is lenyűgöző, mint az 1960-as évek úttörő, trenddiktáló időkapszulája a szabad szellemű, fagyasztókeretes, barázdás tubusú űrfunkcióként. Az eredeti sorozat szereplőinek pedig mindig helyük lesz az Űrtévé Hírességek Csarnokában.


A csapat szereplői és stábjaJupiter IIután folytatta más projektekkelElveszve az űrben1968-ban landolt.

Kattintson az alábbiakban, hogy megnézze, hol Elveszve az űrben stáb most.


Elveszve az űrben Szereplők: Hol vannak most?

Angela Cartwright

Getty Images

(Getty Images)



Angela CartwrightA 68 éves (Penny) show-biz karrierje volt korábbanElveszve az űrben, Danny Thomas lányát, Lindát játssza a tévébenA Danny Thomas Show(1957-1964), és a filmben a kis Brigitta Von Trapp A zene hangja (1965), amelyért saját énekelést végzett. De még ezt megelőzően, 3 éves korában már bemutatkozott a filmben, Paul Newman mellett - nem kevesebb -, mint karakterének lánya a filmjébenValaki itt fent szeret. A brit származású színésznő után több tévéműsorban is feltűntElveszve az űrbenvalamint ideértveHárom Fiam,Ádám-12ésA szerelmi csónak, és Theresa Mazzettit alakította a filmbenA Poszeidón kalandon túl(1979) - amelyet rendezettElveszve az űrbenproducer Irwin Allen. És ha látta a Netflix újraindításátElveszve az űrben, valószínűleg a második évadban látta Dr. Smith édesanyjaként. Veronica Cartwright színésznő kis sis-je (ő volt LambertIdegen), Cartwright kamaszkora óta fényképész, és felnőttként profi tevékenységet folytatott, több könyvet publikált és galériát nyitott munkáiból.

Kapcsolódó: Mi az Elveszett az űrben Angela Cartwright csinál most?

Mark Goddard

Pinterest / Getty ImagesPinterest / Getty Images

(Pinterest / Getty Images)


Mark Goddard(a nagydarab Don West őrnagy), a 84 éves, a ’70 -es és ’80 -as évek különböző tévéműsoraiban szerepelt, és visszatérő szerepe volt a szappanoperákbanEgy élet élni,Az orvosokésÁltalános Kórház. A lendületesen jóképű volt középiskolás kosárlabda- és baseballsztár megszerezte első színészi munkáját - szerepet játszott a TV Western-benJohnny ringo- mindössze három hét elteltével Hollywoodban. Robert H. Goddard távoli unokatestvére, a modern rakétázás úttörője végül elhagyta Hollywoodot, és főiskolai diplomáját speciális oktatás , 20 évig tanított hazájában, Massachusetts-ben. (Képről tűnt fel a híressé tett tévéműsor 1998-as újraindításakor.) 2009-es memoárja elég megfelelő volt,Az űrbe és vissza.

Összefüggő: Film trivia

Marta Kristen

Facebook / Getty Images

(Facebook / Getty Images)

Marta Kristen(idősebb lánya, Judy Robinson), 75 éves, egy norvég árvaházból vitték el, hogy az örökbefogadó szülők neveljék fel Michiganben, mielőtt Hollywoodba költöznének. Amikor felajánlotta neki az első szerepet, a film nimfa csábítójának részeLolita(1962), szülei nem engedték meg, és a szerep végül a fiatal Sue Lyon-ba került - és ismertséget keltett. De a TV-epizódokban korán elkezdteAlfred Hitchcock bemutatja,Hagyja HódnakésHárom Fiam. UtánaElveszve az űrben, tévéreklámokban dolgozott (a Clairol, a Doctor Pepper, a Golden Graham, a Diet Tab, a Sony TV-k, a Vaseline Intenzív ápoló kézápoló és az Advil számára), sok más tévéműsorban és színházban dolgozott, és beugrott a filmbe.Strand takaró bingó(1965), mint Loreili, a sellő. Ma sci-fi konferenciákon lép fel. 2016-ban az egykori gyermek színészek nagy összejövetelén vett részt, akik aukción karrier-emléktárgyakkal járultak hozzá, hogy egy hollywoodi szervezet, az A Minor megfontolásában részesüljön, amely segítséget nyújt az iparág legfiatalabb előadóinak.


Június Lockhart

Pinterest / Getty Images

(Pinterest / Getty Images)

Június Lockhart(felesége és anyja, Maureen Robinson), 95 éves, más emlékezetes tévés szerepekkel rendelkezettKislányésAlsóruhás csomópont. Az Emmy- és Tony-díjas színésznő 1938-ban kezdte meg szereplését, 8 éves korában lépett be (jóvá nem hagyva) Belinda Cratchit-ként show-biz szülei mellett a filmbenEgy karácsonyi ének. A hollywoodi hírességek sétányán szereplő két sztárja mellett a NASA kivételes közérdekű kitüntetéssel is rendelkezik, amiért továbbra is inspirálja a lakosság űr iránti érdeklődését, kezdveElveszve az űrbenés folytatja a NASA és az űrprogram önkéntes szóvivőjeként; ő az első színésznő, aki valaha megkapta a megtiszteltetést. Annyi barátom van az űrhajósok csoportjában, akik azt mondják, hogy figyelnekElveszve az űrbenahogy a kisfiúk megismertették velük, mit akarnak csinálni - mondja. Döbbenetes tudni, hogy ennyi embert inspirált, de kedves. Az elmúlt években továbbra is szerepelt a tévéműsorokban, többek közöttLas Vegas,Döglött aktákésA Drew Carey Show. És mindig ő lesz a televízió legmenőbb űranya.

Összefüggő: 100 legjobb tévéműsor, amelyet a társadalmi távolságtartás közben nézhet a Netflix

Bill Mumy

Getty Images

(Getty Images)


Bill Mumy(fia Will Robinson), 67 éves, több mint 400 tévéműsorban dolgozott; több mint 50 A & E epizódot mesélt elÉletrajzsorozat; számos más televíziós és kereskedelmi projektnek adott hangot (köztük a Bud Ice, a Farmers Insurance, a Ford, a Blockbuster, a Twix, az Oscar Meyer és a McDonalds reklámfilmjei); előállított és megírtŰrvárak, Nickelodeon vígjátéksorozat; tucatnyi dalt írt; kiadott több szólózenei CD-t; és a Marvel Comics számára írt. A furcsa Barnes és Barnes rock duó tagjaként az 1970-es évek végén világszerte kultikus hírnevet szerzett a Fish Heads című dallal, amelyGuruló kő57. helyen szerepel a Minden idők legnépszerűbb videóinak listáján. (Mumy szerint a hal, amelyet párjával a Santa Monica piacon vásárolt - az egész napos videofelvétel lefejezése céljából - emlékezetesen furcsa eseményt hozott létre.) Gyermeksztárként is termékeny volt, három emlékezetes epizódban tűnődött fel az eredetiAlkonyi zóna;Alfred Hitchcock bemutatja;Perry Mason;A szökevény; ésMegbabonázott- a Junior Executive epizódban Darrin Stevens pint méretű változatát játszotta. És az 1965-ös filmbenKedves Brigitte, gyermek matematikai géniusz volt, aki őrülten összezúzta Brigitte Bardot francia sexpot (önmagát játszotta). 2018-ban a Netflix pilot epizódjában szerepeltElveszve az űrbenindítsa újra, mint Dr. Z. Smith, tisztelegve Jonathan Harris karakterének az eredeti sorozatban. Mumy zenéjét, könyveit és egyéb emlékeit megrendelheti a billmumy.com címen.

Jonathan Harris

Getty Images

(Getty Images)

Jonathan Harris(Dr. Zachary Smith) 2002-ben hunyt el 87 éves korában artériás vérrögben. Karraszínész, aki a tévés ikon lett, mint másodlagos, nyűgös, elrugaszkodott doktor, Harris Jonathan Charasuchinnak született Bronxban, orosz-zsidó bevándorló szülőktől. Jiddis balesetét utálva egy angol dappert termesztett, amikor gyerekként brit B-filmeket nézett, és érdeklődést váltott ki Broadway iránt, Shakespeare , Latin és romantikus költészet. Gyógyszerész diplomát szerzett a Fordham Egyetemen, és rövid ideig dolgozott a drogériákban, mielőtt megváltoztatta volna vezetéknév Harris-be és Hollywoodba tartott, mintegy 500 tévésorozatban szerepelt, köztükAz Alkonyi Zóna,Bonanza(ő játszotta Charles Dickens-t!) ésOzzie és Harriett kalandjai. AzutánJupiter IIleszállt, drámát tanított, és egyik tanítványa akciósztár volt Chuck Norris —Akik mindig jóváhagyták Harrist abban, hogy megtanította neki a megfelelő dikciót azáltal, hogy ujjait Norris torkára tapasztotta. (A macsó színész - a legismertebbWalker, Texas Rangerfranchise,Delta Forceés más filmek címmelMagányos Wolf McQuade,Kényszerített BosszúésSzem a szemért- megjegyezte, hogy Harris volt az egyetlen ember a világon, akinek megengedte volna, hogy ujjakat tegyen a szájába.) A későbbi években Harris hangot adott az animációs filmekhezEgy bogár életeésJátéktörténet II(ő Geri, a Tisztító, aki helyreállítja Woodyt).

Összefüggő: Az összes kilenc Quentin Tarantino filmet rangsoroltuk, beleértve a filmet is Volt egyszer ... Hollywoodban


Guy Williams

Pinterest; Bettmann / Közreműködő

(Pinterest; Bettmann / Közreműködő)

Guy Williams(űrapó John Robinson) 1989 áprilisában, 65 éves korában, agyi aneurysmában halt meg. Armando Joseph Catalanótól szicíliai bevándorló szülőként született New York városának Little Italy részén, hegesztőként és repülőgép-alkatrész-ellenőrként dolgozott a második világháború alatt, majd újságok és magazinok divatmodelljévé vált, mielőtt nevét Guy Williams-re változtatta volna. színészi karriert folytat. De a háborús filmekben, a westernekben és a zsaru drámákban ígéretes mellékszerepek sora megszakadt, amikor leesett egy lóról, és mintegy 200 méterre rángatták, súlyosan megsebesítve a vállát. Amikor végül visszatért a színjátszáshoz, négy évvel később megtanulta keríteni az új Disney-sorozat főszerepétRóka, amint a dapper titkos kardharcos alteregóval álcázta, megpendítette nemesembert. A show, egy nagy sláger, amely két filmet szült, az övéhez vezetettElveszve az űrbenfőszereplő szerepet - majd visszavonulása Argentínába, ahol az El Zorro spanyol kardos harcos híre szupersztárrá tette. Kívánságainak megfelelően, halála után holttestét hamvasztották el, hamvait pedig a csendes-óceán partján, a kaliforniai Malibu partján.

Bob May

Pinterest; Fotó: Eric Isaacs / FilmMagic)

(Pinterest; Eric Isaacs / FilmMagic fotója)

Bob May (a robot) 2009-ben hunyt el 70 éves korában pangásos szívelégtelenségben. Ki jelent meg a műsor mind a 83 epizódjában, de soha nem látták? Ez lenne May, aki benne volt a Rob kellékruhájában (akinek túlhangzott hangját Dick Tufeld szolgáltatta, aki szintén elmesélte a sorozatot). May, veterán színész, színpadi előadó és rendező az 1960-as évek különböző filmjeiben (Jerry Lewis A diós professzor ) és tévéműsorok ( Az Időalagút - Adolph Hitler volt egy epizódban) és kaszkadőrként lépett fel az 1960-as években, beleértve a műsorokat is Hawaii szem , Stagecoach , Surfside Six és 77 Naplemente szalag . Megkapta az állást Elveszve az űrben mert véletlenül belefért az üreges fém- és üvegszálas robottartóba, és azért jött, hogy otthonának nevezze távol. A technikusok még a robot belsejét is hamutartóval szerelték fel, hogy May úgy szedhesse a cigarettáját, hogy ne kellett volna kibogoznia a nehézkes öltönyt, majd visszaszorítani.

Parade Daily

Hírességekkel készült interjúk, receptek és egészségügyi tippek a postaládájába. Email cím Kérjük valós e-mail címet adjon meg!Köszönjük a regisztrációt! Kérjük, ellenőrizze az e-mail címét az előfizetés megerősítéséhez.

Lost in Space Trivia Kvíz

Space Smarts

TeszteldElveszve az űrbenI.Q. ezekkel a gondolkodókkal az 1965-1968-as tévésorozatokról.

1.Elveszve az űrbenalkotója, Irwin Allen számos más tévéműsort és filmet készített és rendezett. Ezek közül melyik voltnemegyik filmje?

NAK NEK.A Poszeidón kaland

B.Az óriások földje

C.A Robinson svájci család

D.Jason és az argonauták

2. Mit kellett csillapítani a TV-műsor fiatalabb nézői iránti tiszteletben?

A. Tudományos szakzsargon

B. Csókjelenetek

C. Ijesztő űrszörnyek

D. Nyilvánvaló kereskedelmi dugók

3. Ezt a színészt eredetileg úgy gondolták, hogy gyáva, elcsépelt stowaway-t játszik, Dr. Smith-t.

A. Alan (PÉP) Alda

B. Carroll (Mindenki a családban) O’Connor

C. Tony (A páratlan pár) Randall

D. Telly (Kojack) Savalas

4. A sorozat eredeti címe…

NAK NEK. Űrcsalád Robinson

B.Repíts a Holdra

C.Baromira!

D.Út, Kiút

5. A robot neve…

A. Robbie

B. Gunter

C. PAL

D. Robot

6. Hogyan történt aJupiter IIelveszett az űrben?

A. A robot navigációs hibát követett el.

B. Dr. Smith hozzáadott súlya eldobta az edényt az iránytól.

C. A hajó meteorzáporon repült át.

D. Will és Penny popot szórtak a műszerfalra.

7. Guy Williamsnek számos más film- és tévésszerepe volt, köztük ez a kettő:

A. A magányos őr és Tarzan

B. Ben Cartwright unokaöccseBonanza, és Szindbád, a tengerész

C. A zöld szarvas és Dick Tracy

D. Hercules és a dzsungel Györgyje

8. Will és Judy egy epizódban tábortűz körül énekelnek az 1960-as évek egyik népszerű dalához?

A. Állj mellettem

B. Szabad akarok lenni

C. Sloop János B

D. Crimson és Clover

9. Milyen uralkodó nagy sikerű film volt az 1998-as film feldolgozásaElveszve az űrbentrón az első számú pénztár helyéről?

NAK NEK.Óriási

B.Ryan közlegény megmentése

C.Játéktörténet 2

D. Csillagok háborúja I. rész: A fantomveszély

10. MiBarátokA TV-csillag 1998-ban jelent megElveszve az űrbenfilm?

A. Matthew Perry

B. Lisa Kudrow

C. David Schwimmer

D. Matt LeBlanc

Válaszok : 1.D, 2.B, 3.B., 4.A., 5.D, 6.B, 7.B, 8.C, 9.A., 10.D

Többet akar trivia kérdések ? Próbálja ki Popkultúra érdekességek és Az iroda apróságok.